شاید باورنکنید ولی میگو علاوه بر وجود خواص بی نظیری که دارد، باعث افزایش کلسترول در بیماران قلبی عروقی می شود؛ همچنین باعث افزایش خارش، تاول و کهیر در بدن نیز میشوند،پس هنگام مصرف آن مراقب باشید زیاده روی نکنید
به دلیل نبودن چربی مفید میگو احتمال دارد که باعث افزایش کلسترول در افراد گردد.
دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه گفت: میگو جزء گروه پروتئینها به حساب میآید و حتی میتوان برای آن گروه گوشتها را نیز در نظر گرفت. هر ۳۰گرم آن مانند یک واحد گوشت است و حاوی اسیدهای آمینه میباشد و درکل جایگزین مناسبی برای سایر گوشتها محسوب میشود به شرطی که ممنوعیت مصرف در افراد خاص نداشته باشد.
وی افزود: درواقع خاصیت خوبی که ما ازنتیجه غذاهای دریایی انتظار داریم مانند اسیدهای چرب امگا۳ که شامل EPA و DHA است در میگو کمتر دیده میشود.
فرهبخش تصریح کرد: به دلیل اینکه میگو جزء مواد غذایی چرب به حساب میآید واین چربی به عنوان چربی مفید محسوب نمیشود احتمال دارد که باعث افزایش کلسترول در افراد گردد. بنابراین کسانی که کلسترول بالا دارند و اشخاصی که به بیماری قلبی عروقی مبتلا هستند، باید میگو را با احتیاط بیشتر مصرف نمایند به این معنا که به اندازه افراد معمولی نمیتوانند، استفاده کنند.پرستار سالمند
- ۹۵/۱۲/۱۸